Echipa noastra va ofera consultanta specializata cu privire la toate etapele procesului de desfiintare a unei firme. Cu peste 15 ani experienta in contabilitate si consultanta fiscala, gasim cele mai bune solutii pentru a oferi servicii de calitate. Fie ca este vorba de gestiune, infiintare sau desfiintare a firmei.

Dizolvarea-lichidarea-radierea sunt cele 3 etape succesive ale procesului de desfiintare al unei firme. Fiecare etapa a acestui proces presupune intocmirea unor documente distincte. Efectuarea unor demersuri si finalizarea cu succes a unei etape referitoare la dizolvare permite intrarea in etapa de lichidare si ulterior radierea firmei din evidentele Oficiului Registrului Comertului.

Va oferim servicii profesionale pentru:

Motivele pentru care o societate poate ajunge la dizolvare, lichidare si radiere, pot fi multe, de la imposibilitatea platii datoriilor, la decizia asociatilor de a dizolva si radia firma, declararea nulitatii societatii, insolventa si alte cauze prevazute de lege.

Cautati un contabil care sa va ajute cu lichidarea firmei?

Daca aveti nevoie de serviciile noastre, noi suntem gata sa va ajutam!

Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon 0752.08.08.21 sau printr-un email la office@expert-contabila.ro

Contactati-ne, pentru a primi o oferta personalizata!