Termeni si Conditii

Expert Contabila » Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea informatiilor prezentate pe site-ul https://www.expert-contabila.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Implicit S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret. Aceste erori nu obliga S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea serviciilor prestate de catre S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L.  pot suferi modificari ulterioare. Confirmarea serviciului si a pretului, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L.

Tot continutul site-ului https://www.expert-contabila.ro este proprietatea S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@expert-contabila.ro

https://www.expert-contabila.ro isi propune sa informeze utilizatorii prin intermediul unor articole practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in https://www.expert-contabila.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de https://www.expert-contabila.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui contabil care cunoaste in detaliu activitatea dvs.

S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de https://www.expert-contabila.ro

Confidentialitate

S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; https://www.expert-contabila.ro si  S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, serviciile, oferta si politica firmei.

https://www.expert-contabila.ro si  S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://www.expert-contabila.ro  adresa sa de email sau numarul de telefon poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://www.expert-contabila.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiuni ale unor terte persoane.

Date firma

S.C. C&I ACCOUNTING EXPERTS S.R.L.

Sediu social : Bucuresti, Sector 6, Str.Dreptatii nr.127-129, Demisol, Ap.1, Birou 2.

Numar de ordine in registrul comertului: J40/1518/2016

Cod unic de inregistrare: 35593792