Radiere PFA

Conform legislatiei in vigoare (art.21 si 27 din OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate), acestea isi pot inceta activitatea prin radierea din Registrul Comertului in urmatoarele situatii:

  • Prin deces;
  • Prin vointa acestuia;
  • In conditiile art. 25 din Legea nr. 26/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Documentele necesare pentru inregistrarea radierii unui PFA:

  • Cererea de inregistrare – original;
  • Documentul care atesta motivul –dupa caz;
  • Certificatul de inregistrare si certificatul constatator de autorizare – original;
  • Dovada platii taxelor aferente: taxa de registru, fondul de lichidare, fondul de buletin.

Cautati un contabil care sa va ajute cu radierea PFA-ului ?

Echipa noastra are o experienta foarte mare si relevanta in dizolvarea, radierea si lichidarea societatilor comerciale si a PFA-urilor. Noi va oferim servicii de calitate si solutii inteligente de lucru. Astfel, daca v-ati hotarat sa radiati PFA-ul si vreti sa scapati de cozile interminabile de la ghiseele Registrului Comertului, de formulare, de pregatirea dosarului si de costurile inutile, va propunem o solutie : lasati-ne sa ne ocupam noi de tot! Veti beneficia de servicii de calitate la preturi decente! Contactati-ne si vom alege impreuna calea cea mai simpla, eficienta si ieftina!

Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon 0752.08.08.21 sau printr-un email la office@expert-contabila.ro

Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata!

Suntem o echipa tanara si dinamica din Bucuresti, inglobata intr-o firma de contabilitate cu o experienta de peste 15 ani. Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavoastra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti.

Contactati-ne chiar acum!
accounting-black-budget-53621-min