Servicii de salarizare

Externalizarea serviciilor de salarizare ofera clientilor libertatea necesara de a se ocupa de propria afacere, prin eliminarea drumurilor catre Inspectoratul Teritorial de Munca si ANAF si aduce un plus de siguranta prin calculul corect si concis al salariilor, in functie de toti factorii determinanti: conditii de munca normale sau speciale: concedii medicale, ore suplientare, ore de noapte, prime sau bonusuri, bonuri de masa sau tichete de vacanta, etc. Mai multe detalii aici.

Servicii de resurse umane

Externalizarea serviciilor de resurse umane va ofera avantajul sigurantei informatiilor, al diminuarii costurilor si al economisirii timpului atat de pretios pentru afacerea dumneavoastra. Externalizarea serviciilor reprezinta cea mai avantajoasa investitie. Mai multe detalii aici.

Consultanta fiscala

Pe fondul schimbarilor legislative aduse in fiecare an, in vremuri din ce in ce mai incercate, atunci cand nu aveti nici timpul si nici energia necesara de a fi la curent cu ultimele modificari legislative ce va pot afecta sau influenta activitatea, echipa noastra de experti contabili vine in intampinarea dumneavoastra prin oferirea de consultanta fiscala, prin suport legislativ, diferentiat in functie de nevoile fiecaruia. Mai multe detalii aici.

Certificare Situatii Financiare

Intocmim si certificam situatii financiare semestriale si anuale, prin intermediului detinerii calitatii de expert contabil, membru activ CECCAR. Mai multe detalii aici.

Asistenta Manageriala

In vederea desfasurarii unei activitati de calitate, optimizata atat din punct de vedere contabil, cat si din punct de vedere fiscal, venim in intampinarea dvs. cu o serie de servicii de analiza si asistenta manageriala, incercand sa identificam atat punctele slabe cat si pe cele forte aferente activitatii si incercand sa le remediem sau sa le optimizam, pentru a va garanta succesul in afaceri. Mai multe detalii aici.

Raportari catre Management

Venim in sprijinul activitatii dumneavoastra, prin punerea la dispozitie a unor serii de rapoarte financiare, ce va pot arata in orice moment diverse aspecte semnificative ale afacerii dumneavoastra. Mai multe detalii aici.