Daca vreti sa infiintati o societate cu raspundere limitata (SRL), cea mai des intalnita forma de organizare juridica din Romania, si nu stiti de unde sa incepeti, va ajutam noi! Echipa noastra va analiza rapid situatia si va va oferi solutii si asistenta rapida, pentru infiintarea societatii dumneavoastra.

Pasii infiintarii unui SRL, de care ne putem ocupa noi:

  1. Identificarea unui spatiu cu destinatie de sediu social.
  2. Identificarea a 3-4 variante de nume si rezervarea denumirii la Registrul Comertului din judetul in care se afla sediul social ales.
  3. Strangerea tuturor actelor necesare: copii dupa actele de identitate ale asociatilor, administratorilor, actele de proprietate asupra spatiilor cu destinatie de sediu social, actele de identitate sau de inregistrare ale proprietarilor spatiului.
  4. Incheierea unui act intre proprietarul spatiului si societate, reprezentata de administrator, cu scopul cedarii dreptului de folosinta sau in scopul inchirierii spatiului.
  5. Redactarea si semnarea actului constitutiv al societatii.
  6. Depunerea capitalului social.
  7. Completarea formularelor specifice de la Registru Comertului pentru depunerea dosarului.

Inca de la inceputul procesului de infiintare, ne vom consulta in toate privintele cu dumneavoastra, va vom pune la curent, in mod activ, cu situatia actuala si pasii care mai trebuie urmati. Suntem o echipa, si lucram impreuna pentru a va oferi servicii de calitate si rezultate foarte rapide.

Va oferim consultanta in orice aspect legat de infiintarea firmei: va informam care sunt cu exactitate pasii si documentele necesare infiintarii firmei, pentru ce coduri CAEN sa optati, in functie de obiectul de activitate si planul de business, va explicam ce taxe aveti de platit, ce declaratii vor fi depuse, care sunt urmatorii pasi dupa infiintarea SRL-ului….etc.

Va putem oferi si servicii contabile lunare pentru SRL-ul infiintat: evidenta contabila, consultanta, salarizare, depunere declaratii, bilanturi…etc.

INFIINTARE SRL GRATIS la incheierea unui contract de servicii de contabilitate pe minim 12 luni.

Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon 0752.08.08.21 sau printr-un email la office@expert-contabila.ro

Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata!

Suntem o echipa tanara si dinamica din Bucuresti, inglobata intr-o firma de contabilitate cu o experienta de peste 15 ani. Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavoastra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti.

Contactati-ne chiar acum!
accounting-black-budget-53621-min