Radiere SRL

In cazul in care un SRL nu este profitabil, administratorul acesteia poate opta fie pentru dizolvarea-radierea firmei, fie pentru suspendarea temporara a activitatii. Procesul de desfiintare a unui SRL presupune, de regula, doua etape: cea de dizolvare si cea de radiere. De cele mai multe ori, radierea unui SRL este un proces relativ simplu, insa exista si situatii complicate, mai ales in cazul in care SRL-ul are mai multi asociati.

Cele doua etape (dizolvarea si radierea SRL-ului) implica intocmirea si depunerea unor acte/ cereri/ hotarari, realizarea unor situatii financiare de lichidare, achitarea taxelor si tarifelor legale aferente.

Pentru a radia cat mai simplu si cat mai repede un SRL si pentru a evita diferite probleme si drumuri inutile, cea mai buna solutie este sa apelati la un specialist. Acesta o sa va explice cu exactitate ce pasi trebuie sa urmati, o sa va ajute cu intocmirea tuturor cererilor si actelor necesare si o sa realizeze situatia financiar-contabila finala a SRL-ului.

Cautati un contabil care sa va ajute cu Radierea SRL-ului?

Echipa noastra va poate ajuta pas cu pas in procesul de dizolvare si radiere al SRL-ului dvs. Experienta noastra de peste 15 ani ne recomanda si va garanteaza servicii de calitate, eficiente si rapide, la costuri avantajoase.

Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon 0752.08.08.21 sau printr-un email la office@expert-contabila.ro

Contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata!

Suntem o echipa tanara si dinamica din Bucuresti, inglobata intr-o firma de contabilitate cu o experienta de peste 15 ani. Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavoastra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti.

Contactati-ne chiar acum!
accounting-black-budget-53621-min