Orientativ, preturile pentru serviciile de evidenta contabila incep cu:

Tarife pentru firmele fara activitate – 150 de lei

Tarife pentru firme cu volum foarte mic de activitate – 200 lei

In cadrul serviciului contabilitate pentru firme cu un volum foarte mic de activitate sunt incluse inregistrarea a pana la 10 documente contabile precum si toate celelalte activitati specifice.

Tarife pentru firme cu volum mic de activitate – 250 lei

In cadrul serviciului contabilitate pentru firme cu un volum mic de activitate sunt incluse inregistrarea a pana la 30 documente contabile precum si toate celelalte activitati specifice. Consultanta contabila este inclusa in tarif.

Tarife pentru firme cu volum de activitate mediu – 350 lei

Pentru firmele cu activitate medie asiguram inregistrarea contabila a pana la 50 de documente lunare. Veti beneficia de asemenea de consultanta contabila gratuita precum si de instiintari legate de schimbarile legislative din domeniul contabilitatii.

Tarife pentru firme cu volum mare de activitate – 700 lei

Pentru firmele cu un volum de activitate mare, asiguram inregistrarea contabila a pana la 100 de documente lunare. Veti beneficia de asemenea de consultanta contabila gratuita precum si de instiintari legate de schimbarile legislative din domeniul contabilitatii.

Tarife pentru firme cu volum foarte mare de activitate – negociabil

Pretul pentru serviciul de contabilitate pentru firmele cu activitate foarte mare se negocieaza in functie de numarul mediu lunar de documente contabile ale clientului si complexitatea activitatii. Pe langa inregistrarea tututor documentelor contabile, clientii vor beneficia si de consultanta contabila personalizata pe tot parcursul contractului.

Tarife pentru ONG-uri – incepand cu 250 lei / luna.

Refacere evidenta contabila

Preturile pentru acest serviciu se vor negocia in urma unei intalniri, dupa ce vor fi stabilite cateva din criteriile: durata lucrarii, perioada ce trebuie refacuta, declaratiile ce trebuie revizuite sau intocmite, etc.

Contactati-ne, pentru a primi o oferta personalizata!