Preturile serviciilor contabile sunt calculate in stransa legatura cu profilul activitatii dvs., cu volumul documentelor, al operatiilor contabile, dar si in functie de numarul de salariati. Mentionam ca pe perioada contractului veti beneficia de consultanta contabila gratuita.

Orientativ, preturile pentru serviciile de evidenta contabila incep cu:

Tarife pentru firmele fara activitate – 100 de lei

Tarife pentru firme cu volum foarte mic de activitate – 150 lei

In cadrul serviciului contabilitate pentru firme cu un volum foarte mic de activitate sunt incluse inregistrarea a pana la 10 documente contabile precum si toate celelalte activitati specifice.

Tarife pentru firme cu volum mic de activitate – 200 lei

In cadrul serviciului contabilitate pentru firme cu un volum mic de activitate sunt incluse inregistrarea a pana la 30 documente contabile precum si toate celelalte activitati specifice. Consultanta contabila este inclusa in tarif.

Tarife pentru firme cu volum de activitate mediu – 300 lei

Pentru firmele cu activitate medie asiguram inregistrarea contabila a pana la 50 de documente lunare. Veti beneficia de asemenea de consultanta contabila gratuita precum si de instiintari legate de schimbarile legislative din domeniul contabilitatii.

Tarife pentru firme cu volum mare de activitate – 600 lei

Pentru firmele cu un volum de activitate mare, asiguram inregistrarea contabila a pana la 100 de documente lunare. Veti beneficia de asemenea de consultanta contabila gratuita precum si de instiintari legate de schimbarile legislative din domeniul contabilitatii.

Tarife pentru firme cu volum foarte mare de activitate – negociabil

Pretul pentru serviciul de contabilitate pentru firmele cu activitate foarte mare se negocieaza in functie de numarul mediu lunar de documente contabile ale clientului si complexitatea activitatii. Pe langa inregistrarea tututor documentelor contabile, clientii vor beneficia si de consultanta contabila personalizata pe tot parcursul contractului.

Refacere evidenta contabila

Preturile pentru acest serviciu se vor negocia in urma unei intalniri cu clientul, dupa ce vor fi stabilite cateva din criteriile: durata lucrarii, perioada ce trebuie refacuta, declaratiile ce trebuie revizuite sau intocmite, etc.

Consultanta

Intrucat consultanta acopera un vast domeniu, am structurat tarifele orientative in functie de obiectul consultantei oferite, asa cum reiese din clasificarea de mai jos:

– Organizarea si functionarea profesiilor libere :  100 lei/sedinta;
– Organizarea si functionarea P.F.A.  :  100 lei/sedinta;
– Impozitul pe venit : 100 lei/sedinta;
– Resurse umane : 130 lei/sedinta;
– Activitatile in legatura cu nerezidentii:  150 lei/sedinta;
– TVA:  130 lei/sedinta;
– Impozitul pe profit:  110 lei/sedinta;
– Taxele si impozitele locale:  75 lei/sedinta.

Nota: durata unei sedinte este de aproximativ 2 ore. Tarifele se aplica firmelor care nu fac parte din portofoliul nostru de clienti (pentru acestia consultanta fiind gratuita).

Daca volumul activitatii Dvs. necesita consultanta periodica sau permanenta, puteti opta pentru unul din pachetele prezentate in sectiunea Consultanta Fiscala.

Contabilitate Asociatie de Proprietari

-Bloc cu numar de apartamente intre 20 si 44 – 250 ron/ luna
-Bloc cu numar de apartamente intre 45 si 100 – 5,5 ron/apt/luna
-Bloc cu numar de apartamente intre 101 si 200 – 5 ron/apt/luna
-Bloc cu numar de apartamente mai mare de 201 – 4 ron/apt/luna

Aveti nevoie si de servicii de cenzorat? Daca semnati cu noi un contract pentru contabilitatea asociatiei de proprietari, veti beneficia de o reducere substantiala a tarifului pentru serviciile de cenzorat, respectiv acestea vor costa numai 1,49 ron/apartament.

Tariful pentru expertiza contabila extrajudiciara depinde de numarul obiectivelor expertizei, de perioada pentru care se fac verificarile, de numarul de apartamente inscrise in asociatia de locatari.

Preturi pentru alte servicii

Salarizare – Incepand cu 100 ron

Resurse Umane – Incepand cu 150 ron

Certificare situatii financiare – Incepand cu 100 ron

Asistenta Manageriala – Incepand cu 250 ron

Raportari catre Management – Pretul pentru acest serviciu se va stabili impreuna cu clientul, in functie de natura raportarii, complexitatea acesteia si periodicitatea raportarii.

Contactati-ne, pentru a primi o oferta personalizata!